ikmec

بلغمی ها و آشنایی اصولی با مشخصات بلغمی ها


امتیاز دهید نظرات شما زمان انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۲ , آخرین بروز رسانی: ۶ روز گذشته

🔷 مشخصات بلغمی ها | بخش درمانی PDF :

🌟 ۱- بلغم چیست ؟

🌟 ۲- افراد بلغمی چه نشانه هایی دارند؟



قیمت : ۱۳.۰۰۰ تومان 🌟 سفارش / دریافت سریع 🌟


مشخصات بلغمی ها | بلغم محلی برای ذخیره شدن ندارد و در تمام بدن در جریان است اگر ‎این بلغم بیش از اندازه باشد در تمام بدن منتشر می گردد و تمام بدن درد می گیرد اگر در کسی بلغم بیشتر شد درد مهاجر ایجاد می کند چون بلغم در بدن می چرخد و هر جا ساکن شد همانجا درد می کند

بنابراین انتشار این نوع بلغم در هر قسمت از بدن درد همان قسمت را بوجود می آورد چه در مفصل و چه در عضلات این بیماران مراجعات متعدد و مکرر به پزشکان مختلف دارند و انواع و اقسام آزمایشات، Scanها و x‐ray دارند که تمامی آنها خوب است و تمام پزشکانی که به آنها مراجعه کرده¬اند می¬گویند شما سالم هستید و بیماری ندارید ولی بیمار همچنان از درد رنج می برد و داروهایی که به آنها داده می شود مسکن بوده و درد را بطور موقت تسکین داده و چون درمان اساسی انجام نشده درد دوباره برگشت پیدا می کند.

در نهایت به این بیماران گفته می شود که درد شما عصبی است و مربوط به اعصابتان می شود و یکسری داروهای اعصاب تجویز می شود که مصرف این داروها دچار ضعف و بی حالی شده و درد نیز درمان پیدا نمی کند و حتی چون بعضی از داروهای اعصاب و روان طبع سرد دارند مانند آمی تریپتیلین درد و بی حالی را در این افراد تشدید می کند

در درمان این افراد باید بلغم ناسالم را که بوجود آمده دفع کرد که با انجام حجامت بلغم موضع دفع شده


این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!


کانون آموزشی و فرهنگی کانون خرد ایران انواع PDF و فایل صوتی | بخش درمانی

به عنوان یک اصل کلی، طب سنتی ایران به شدت به افراد توصیه می‌کند از مواد غذایی که می‌تواند به آنها آسیب برساند، خودداری کنند، زیرا می‌توانند باعث عدم تعادل در کمیت یا کیفیت یک یا چند مورد از چهار شوخی بدنی شوند.

مشخصات بلغمی ها : طنزهای چهارگانه صفرا زرد، خون، صفرای سیاه و بلغم که در فارسی «اخلت» نیز نامیده می شود، پس از هضم از غذاهای مصرفی در کبد و دستگاه گوارش به وجود می آید.

لینک مفید : راز صفراوی ها و نکات گفته نشده

هر بافت بدن عمدتاً از برخی از چهار مزاج بیشتر از سایرین تغذیه می کند، بنابراین برای داشتن اعضای بدن و اندام های داخلی سالم باید تا آنجا که می تواند مطابق با مزاج خاص خود (میزاج) غذا بخورد تا این چهار مزاج حفظ شود. طنزهای فوق در تعادل هستند و از این رو سالم می مانند.


بلغم

بعد از طعام خون، بلغم دومین نطفه فراوان در بدن است که دارای میزاج سرد و مرطوب است.

بلغم مایعی لزج بسیار شبیه آب (بی رنگ، بی بو و بی مزه) است و در قسمت های بدن مانند درم، بافت چربی (چربی بدن)، مایع سینوویال و مخاط پوشاننده ریه ها، گلو، دهان، بینی یافت می شود. و غیره که برای عملکرد مناسب نیاز به رطوبت و انعطاف پذیری دارند.

مشخصات بلغمی ها : مایع مغزی نخاعی که مایع شفاف و بی رنگ بدن است که در مغز و نخاع یافت می شود نیز از خلط تشکیل شده است.

یکی از مزایای بلغم این است که با افزایش دما در هر قسمت از بدن می تواند به طنز خون تبدیل شود و آن اندام خاص را تغذیه کند، بنابراین بلغم را می توان نوعی غذای بدن دانست.

مشخصات بلغمی ها : حفظ یا بهبود انعطاف پذیری مدیون شوخ طبعی بلغم است، بنابراین بلغم مانند سایر طعام ها فواید زیادی برای بدن دارد.


غذاهای بلغم زا

غذاهایی که شبیه آب هستند یا از نظر بی بو، بی مزه، بی رنگ و آبکی و لزج مانند آبگوشت، آبگوشت و خورش ترش حاوی سبزیجات، آب کله پاچه (غذای پخته شده گاوی یا گوسفندی) شبیه آب هستند.

لینک مفید : فشار خون از دید طب سوزنی

پا و/یا سر) یا شنبلیله (پوشش خوراکی از معده گوسفند)، غذای منجمد، غذای خام یا غذای پخته شده سرد سرو می شود، مصرف بیش از حد برنج بدون سبوس، سیب زمینی، گوجه فرنگی، سس ها به ویژه سس مایونز، سالاد، محصولات لبنی، آب، میوه ها و سبزیجات با میزاج سرد (خنک کننده) مانند کاهو، خیار، مرکبات و میوه های ترش می توانند بلغم را در بدن ایجاد کرده یا افزایش دهند.


علائم خلط بیش از حد

احساس سنگینی به خصوص پلک ها و سر، پف کرده و متورم شدن، احساس سرما (در مقایسه با افراد با طبع طبیعی)، شکستن عرق سرد، عرق کردن کف دست، رنگ پریدگی، عدم احساس تشنگی یا احساس تشنگی کاذب، افزایش تولید مخاط آبریزش بینی یا آبریزش چشم)، بزاق رشته ای یا غلیظ، ضعف، ضعیف شدن ماهیچه، افتادگی پوست، خواب آلودگی، مشکل در بیدار شدن به خصوص در مکان های سد یا شهرهای شمالی با رطوبت بالا و در فصول سرد سال، از دست دادن حافظه، سرگیجه، مشکل در یادگیری یا به یاد آوردن چیزی، مشکل در هضم غذا، نفخ، تکرر ادرار، آروغ ترش و اسهال از علائم خلط زیاد در بدن است.

مشخصات بلغمی ها : از طرف دیگر ایجاد صداهای ترک خوردن مفاصل می تواند از علائم کمبود بلغم باشد. مفاصل، دستگاه تنفسی و گوارشی با مقادیر کافی بلغم عملکرد سالمی خواهند داشت.


نحوه جلوگیری، درمان خلط زیاد

افراد مبتلا به بلغم بیش از حد باید از مصرف غذاهایی که باعث افزایش بلغم در بدن می شود خودداری کنند.

لینک مفید : شیر مادر و جلوگیری از خشک‌ شدن شیر مادر

روزه گرفتن، گرسنگی و تشنگی برای این گونه افراد سودمند است، به طوری که باعث می شود بلغم بیش از حدی که در بدنشان جمع شده خلاص شوند و گرمتر و خشک تر شوند.

مشخصات بلغمی ها : افرادی که از بلغم زیاد رنج می برند باید مواد غذایی کم حجم و پرکالری مانند کباب با مقدار کمی برنج و نان، قلب مرغ سوخاری به مدت یک هفته، گوشت پرندگان مانند بلدرچین و کبک، آجیل برشته شده (به طور کلی برشته کردن، سرخ کردنی و تفت دادن) مصرف کنند.

لینک مفید : شفا بخشی سنگ ها

مواد غذایی برای چنین افرادی مفید است)، انجیر خشک، کشمش، توت خشک، نبات، عسل، شیرینی های طبیعی، روزی یک قاشق چایخوری شربت خرما و انگور، مرباهای خانگی شیرین، غذای نسبتاً شور با ادویه هایی مانند فلفل، دارچین. هل، سبزیجاتی مانند نعناع، ​​تره فرنگی، ترخون، جعفری و مرزه و همچنین میوه هایی مانند سیب رسیده و شیرین، انبه، موز و گلابی. chelenoz

مشخصات بلغمی ها : دکتر سیدمهدی میرغضنفری، دارای مدرک دکتری فیزیولوژی پزشکی و محقق طب سنتی ایرانی اسلامی است. وی همچنین استادیار دانشگاه علوم پزشکی آجا تهران است.

و . . .


این موضوع به صورت کامل و جامع داخل این پی دی اف توضیح داده شده ، لطفا تهیه و با دقت مطالعه کنید !!


برگرفته از : Importance and specifications of “Akhlat”- Phlegm


به این مطلب امتیاز دهید :

Rate this [type]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوشته های مشابه